Auto Předloha

Přečtěte si nás | Poslouchejte nás | Sledujte nás | Připojit Živé události | Vypnout reklamy | žít |

Kliknutím na svůj jazyk přeložit tento článek:

Afrikaans Afrikaans Albanian Albanian Amharic Amharic Arabic Arabic Armenian Armenian Azerbaijani Azerbaijani Basque Basque Belarusian Belarusian Bengali Bengali Bosnian Bosnian Bulgarian Bulgarian Catalan Catalan Cebuano Cebuano Chichewa Chichewa Chinese (Simplified) Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Chinese (Traditional) Corsican Corsican Croatian Croatian Czech Czech Danish Danish Dutch Dutch English English Esperanto Esperanto Estonian Estonian Filipino Filipino Finnish Finnish French French Frisian Frisian Galician Galician Georgian Georgian German German Greek Greek Gujarati Gujarati Haitian Creole Haitian Creole Hausa Hausa Hawaiian Hawaiian Hebrew Hebrew Hindi Hindi Hmong Hmong Hungarian Hungarian Icelandic Icelandic Igbo Igbo Indonesian Indonesian Irish Irish Italian Italian Japanese Japanese Javanese Javanese Kannada Kannada Kazakh Kazakh Khmer Khmer Korean Korean Kurdish (Kurmanji) Kurdish (Kurmanji) Kyrgyz Kyrgyz Lao Lao Latin Latin Latvian Latvian Lithuanian Lithuanian Luxembourgish Luxembourgish Macedonian Macedonian Malagasy Malagasy Malay Malay Malayalam Malayalam Maltese Maltese Maori Maori Marathi Marathi Mongolian Mongolian Myanmar (Burmese) Myanmar (Burmese) Nepali Nepali Norwegian Norwegian Pashto Pashto Persian Persian Polish Polish Portuguese Portuguese Punjabi Punjabi Romanian Romanian Russian Russian Samoan Samoan Scottish Gaelic Scottish Gaelic Serbian Serbian Sesotho Sesotho Shona Shona Sindhi Sindhi Sinhala Sinhala Slovak Slovak Slovenian Slovenian Somali Somali Spanish Spanish Sudanese Sudanese Swahili Swahili Swedish Swedish Tajik Tajik Tamil Tamil Telugu Telugu Thai Thai Turkish Turkish Ukrainian Ukrainian Urdu Urdu Uzbek Uzbek Vietnamese Vietnamese Welsh Welsh Xhosa Xhosa Yiddish Yiddish Yoruba Yoruba Zulu Zulu

Jak můžete ovlivnit budoucnost letectví?

Vijay
Vijay

Světová síť cestovního ruchu vznikla z iniciativ občanů známých jako rebuilding.travel.
Letecký veterán Vijay Poonoosamy, bývalý viceprezident společnosti Etihad Airways, nyní vede leteckou zájmovou skupinu WTN. První brainstorming je naplánován na účast členů WTN a veřejnosti na 20. a 22. ledna.

Nově založený letecká zájmová skupina Světové sítě cestovního ruchu (WTN) se formuje a vy jste pozváni.

Podle WTTC bylo v roce 174 celosvětově ztraceno více než 4.7 milionů pracovních míst v oblasti cestovního ruchu a celosvětový HDP z cestovního ruchu v roce 2020 ztratil více než XNUMX bilionu dolarů.

Vlády dosud podporovaly letecké společnosti částkou 173 miliard USD, avšak u IATA mají letecké společnosti dluhy přesahující 651 miliard USD a v roce 118.5 ztratily 2020 miliard USD.

Trvalé bolestivé lidské a ekonomické ztráty, nepředvídatelnost Covid-19 a jeho kmenů a vln, rizika infekce nebo kontaktu s někým, kdo je, testy a karantény na obou koncích letu, rizika zablokování na obou koncích letu a zvýšené povědomí o změně klimatu nepochybně ovlivní touhu a schopnost lidí dopřát si diskreční leteckou dopravu, i když se otevřou hranice.

Rovněž bude ovlivněno cestování spojené s prací, protože podniky stále trpí, rozpočty všude se snižují a více lidí využívá výhod a nových příležitostí nákladově efektivních virtuálních nástrojů.

Nikdo neví, jak se to všechno odehraje, ale musíme se všichni probudit k tomu, že NOVÝ normál vyžaduje NOVÉ způsoby myšlení, aby našel NOVÁ řešení. Kromě inovací a digitalizace existuje stále rostoucí potřeba vytvořit bezpečný, zabezpečený a sociálně, ekologicky a ekonomicky udržitelný model cestování a cestovního ruchu, který je řízen hodnotami.

Letecká skupina Světové sítě cestovního ruchu poskytuje bezpečný a inkluzivní prostor pro zúčastněné strany v oblasti cestovního ruchu a cestovního ruchu, aby mohly vést otevřenou diskusi o impozantních výzvách, které postihují letectví, a pomoci obnovit důvěru v důvěryhodnost, bezpečnost, zabezpečení, předvídatelnost a pozitivní hodnotu pro cestování v rámci cestování A cestovní ruch.

Členové Světové sítě cestovního ruchu a zúčastnění pozorovatelé jsou zváni na dvě brainstormingové prezentace a Q&A k diskusi o budoucnosti letectví.

PRVNÍ ZASEDÁNÍ

19 2020 ledna
- Havaj: 11.00:XNUMX

Středa 20 2020 ledna
- Kalifornie (PST): 1.00 hod
- New York (EST): 4.00 hod
- Argentina | Brazílie: 6.00:XNUMX
- Velká Británie | Portugalsko | Ghana: 9.00:XNUMX
- Německo | Itálie | Tunisko | 10.00 hod
- Řecko | Jordan | Izrael | Saúdská Arábie | Keňa | Jižní Afrika | 11.00 hod
- 12.00 poledne SAE
- Seychely | Mauricius 1.00:XNUMX
- Indie: 2.30:XNUMX
- Thajsko | Jakarta: 4.00:XNUMX
- Hongkong | Singapur | Bali 5.00
- Japonsko | Korea 6.00
- Guam: 7.00:XNUMX
- Sydney: 8.00:XNUMX
- Nový Zéland: 10.00:XNUMX

Klikněte zde pro registraci 


DRUHÉ ZASEDÁNÍ

Pátek, 22. ledna 2020
- Havaj (HST): 3.00:5.00– Kalifornie (PST): XNUMX:XNUMX
- Denver (MST): 6.00:XNUMX
- Chicago (CST): 7.00:XNUMX
- New York (EST) | Jamajka: 8.00:XNUMX
- Argentina | Brazílie: 10.00:XNUMX

Sobota, 23 Leden 2020
- Velká Británie | Portugalsko | Ghana: 1.00:XNUMX
- Německo | Itálie | Tunisko | 2.00 hod
- Řecko | Jordan | Izrael | Jižní Afrika | 3.00 hod
- Saúdská Arábie: 4.00 hod
- SAE | Seychely | Mauricius 5.00 hod
- Indie: 6.30:XNUMX
- Thajsko | Jakarta: 8.00:XNUMX
- Hongkong | Singapur | Bali 9.00
- Japonsko | Korea 10.00 hod
- Guam: 11.00:XNUMX
- Sydney: 12.00:XNUMX hod
- Nový Zéland: 2.00:XNUMX

Kliknutím se zaregistrujte 

Vijay Poonoosamy, Singapur je ředitelem pro mezinárodní a veřejné záležitosti skupiny QI, výkonným členem představenstva World Tourism Network, nevýkonným členem představenstva pro správu leteckých aktiv Veling Group, členem poradního výboru Světového fóra cestovního ruchu Lucerne, The Red Sea Development Company and of the World Economic Forum's Strategy Officers Community and gender parity Steering Committee. Vijay byl výkonným ředitelem společnosti Air Mauritius, výkonným předsedou letišť na Mauriciu a viceprezidentem pro mezinárodní záležitosti společnosti Etihad Airways. Předsedal 4. celosvětové konferenci o letecké dopravě ICAO, Výboru pro leteckou dopravu Africké komise pro civilní letectví a Výboru pro záležitosti průmyslu IATA a právní poradní radě.

Světová síť cestovního ruchu (WTN) je globální síť s členy odvětví cestovního ruchu ve 125 zemích.

Další informace a informace o členství: www.wtn.travel

Světová turistická síť (WTM) byla spuštěna rebuilding.travel